Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Australian Damper -resepti
Perinteinen australialainen leipä, joka on helppo ja nopea valmistaa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
10
minutes
mins
Keittoaika:
30
minutes
mins
Kokonaisaika:
40
minutes
mins
Ruokalaji:
Bread, Leipä
Keittiö:
Australian, Australialainen
Annokset:
6
annosta
Kalorit:
200
kcal
Ainesosat
Ainekset
450
g
Vehnäjauhoja
1
tl
Suolaa
1
tl
Leivinjauhetta
300
ml
Vettä
Ohjeet
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Sekoita jauhot, suola ja leivinjauhe kulhossa.
3. Lisää vesi ja sekoita taikinaksi.
4. Muotoile taikinasta leipä ja tee siihen viiltoja veitsellä.
5. Paista uunissa 30 minuuttia tai kunnes leipä on kullanruskea.
Ravintoarvo
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
5
g
|
Fat:
1
g
|
Sodium:
400
mg
|
Potassium:
50
mg
|
Fiber:
2
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
2
mg
Avainsanat
Damper, Leipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!