Go Back
+ servings
bacon-broccoli-salaatti-resepteja

Bacon Broccoli Salaatti Reseptejä

Herkullinen ja helppo salaatti, joka yhdistää pekonin ja parsakaalin raikkauden.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Salaatti, Salad
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 200 g pekonia
  • 300 g parsakaalia pilkottuna
  • 1 kpl punasipuli hienonnettuna
  • 100 g majoneesia
  • 2 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl sokeria
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl mustapippuria

Ohjeet 

  1. Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla. Anna jäähtyä ja murenna pieniksi paloiksi.
  2. Keitä parsakaali kevyesti suolatussa vedessä noin 3-4 minuuttia. Valuta ja anna jäähtyä.
  3. Sekoita kulhossa majoneesi, omenaviinietikka, sokeri, suola ja mustapippuri.
  4. Lisää parsakaali, pekoni ja punasipuli kastikkeeseen. Sekoita hyvin.
  5. Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 8g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 600mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Bacon, Broccoli, Parsakaali, Pekoni
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!