Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Bacon Jack -kanasandwichin resepti
Herkullinen kanasandwich pekonilla ja Jack-juustolla.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
20
minutes
mins
Kokonaisaika:
35
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
American, Amerikkalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
600
kcal
Ainesosat
Ainekset
4
kpl
Kanafileet
8
viipaletta
Pekoni
4
viipaletta
Jack-juusto
4
kpl
Sämpylät
1
kpl
Tomaatti
viipaloituna
1
kpl
Salaatinlehti
4
rkl
Majoneesi
Ohjeet
Paista pekoni rapeaksi paistinpannulla. Aseta sivuun.
Paista kanafileet samalla pannulla, kunnes ne ovat kypsiä.
Aseta Jack-juustoviipaleet kanafileiden päälle ja anna sulaa.
Leikkaa sämpylät puoliksi ja paahda kevyesti.
Kokoa sandwich: levitä majoneesi sämpylän puolikkaiden päälle, lisää salaatti, tomaatti, kanafilee juustolla ja pekoni.
Aseta toinen sämpylän puolikas päälle ja tarjoile heti.
Ravintoarvo
Calories:
600
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
35
g
|
Fat:
30
g
|
Saturated Fat:
10
g
|
Cholesterol:
100
mg
|
Sodium:
1200
mg
|
Potassium:
500
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
200
mg
|
Iron:
3
mg
Avainsanat
Sandwich, Voileipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!