Go Back
+ servings
banaanipahkinaleiparesepti

Banaanipähkinäleipäresepti

Herkullinen ja helppo banaanipähkinäleipä, joka sopii täydellisesti aamupalaksi tai välipalaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 1 hour
Kokonaisaika: 1 hour 15 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 3 kypsää banaania
  • cup sulatettua voita
  • 1 cup sokeria
  • 1 kananmuna
  • 1 teaspoon vaniljauutetta
  • 1 teaspoon ruokasoodaa
  • ¼ teaspoon suolaa
  • 1 ½ cup vehnäjauhoja
  • ½ cup pähkinöitä rouhittuna

Ohjeet 

  1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen. Voitele leipävuoka.
  2. Muussaa banaanit isossa kulhossa. Lisää sulatettu voi.
  3. Sekoita joukkoon sokeri, kananmuna ja vaniljauute.
  4. Ripottele päälle ruokasooda ja suola. Sekoita hyvin.
  5. Lisää vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi.
  6. Sekoita joukkoon rouhitut pähkinät.
  7. Kaada taikina valmisteltuun leipävuokaan.
  8. Paista uunissa 60 minuuttia tai kunnes leipä on kypsä.
  9. Anna jäähtyä ennen leikkaamista.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Banana Bread, Banaanileipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!