Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Baskilainen turskakeitto-ohje
Herkullinen ja täyteläinen baskilainen turskakeitto.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
30
minutes
mins
Kokonaisaika:
45
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
Basque, Baskimaa
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
250
kcal
Ainesosat
Ainekset
500
g
turskafileet
kuutioituna
2
kpl
sipuli
hienonnettuna
3
kpl
valkosipulinkynnet
murskattuna
1
kpl
punainen paprika
kuutioituna
400
g
tomaattimurska
1
l
kalaliemi
2
rkl
oliiviöljy
1
tl
suola
0.5
tl
mustapippuri
Ohjeet
Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes pehmeitä.
Lisää paprika ja jatka kuullottamista muutama minuutti.
Kaada joukkoon tomaattimurska ja kalaliemi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Lisää turskakuutiot, suola ja pippuri. Anna kiehua vielä 10-15 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
Tarjoile kuumana tuoreen leivän kanssa.
Ravintoarvo
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
20
g
|
Protein:
30
g
|
Fat:
8
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Cholesterol:
60
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
900
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
6
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
40
mg
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
2
mg
Avainsanat
Fish Soup, Kalakeitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!