Go Back
+ servings
baskilainen-turskakeitto-ohje

Baskilainen turskakeitto-ohje

Herkullinen ja täyteläinen baskilainen turskakeitto.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Basque, Baskimaa
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g turskafileet kuutioituna
  • 2 kpl sipuli hienonnettuna
  • 3 kpl valkosipulinkynnet murskattuna
  • 1 kpl punainen paprika kuutioituna
  • 400 g tomaattimurska
  • 1 l kalaliemi
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 tl suola
  • 0.5 tl mustapippuri

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes pehmeitä.
  2. Lisää paprika ja jatka kuullottamista muutama minuutti.
  3. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kalaliemi. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
  4. Lisää turskakuutiot, suola ja pippuri. Anna kiehua vielä 10-15 minuuttia, kunnes kala on kypsää.
  5. Tarjoile kuumana tuoreen leivän kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 30g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 800mg | Potassium: 900mg | Fiber: 3g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 40mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Fish Soup, Kalakeitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!