BBQ-naudanrinta-sandwichit-resepti
Maukkaat BBQ-naudanrinta-sandwichit, täydelliset kesäpäivään.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 1 kg naudanrinta
- 2 dl BBQ-kastike
- 4 hampurilaissämpylää
- 1 punasipuli viipaloituna
- 4 kpl salaatinlehteä
1. Kuumenna grilli keskilämmölle.
2. Mausta naudanrinta suolalla ja pippurilla.
3. Grillaa naudanrintaa noin 5 tuntia tai kunnes se on mureaa.
4. Levitä BBQ-kastike naudanrinnan päälle ja jatka grillaamista vielä 10 minuuttia.
5. Viipaloi naudanrinta ohuiksi siivuiksi.
6. Kokoa sandwichit: laita sämpylän väliin naudanrintaa, punasipulia ja salaattia.
Calories: 600kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 35g | Fat: 30g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 90mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 3g | Sugar: 10g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 5mg
BBQ, Naudanrinta, Sandwich