Go Back
+ servings
bierocks-resepti

Bierocks-resepti

Perinteinen Bierocks-resepti, joka on täytetty jauhelihalla ja kaalilla.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 30 minutes
Keittoaika: 25 minutes
Kokonaisaika: 55 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: German, Saksalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 400 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g jauheliha
  • 1 kpl sipuli hienonnettuna
  • 300 g kaali suikaloituna
  • 1 tl suola
  • 0.5 tl mustapippuri
  • 500 g valmis pizzataikina

Ohjeet 

  1. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja ruskista jauheliha.
  2. Lisää sipuli ja kaali, ja paista kunnes ne ovat pehmeitä.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä hieman.
  4. Jaa pizzataikina neljään osaan ja kauli ne levyiksi.
  5. Aseta täytettä taikinalevyjen keskelle ja taita reunat yhteen, muodostaen taskuja.
  6. Aseta taskut leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200°C uunissa noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Ravintoarvo

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Bierocks, Bierocks-resepti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!