Bierocks-resepti
Perinteinen Bierocks-resepti, joka on täytetty jauhelihalla ja kaalilla.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g jauheliha
- 1 kpl sipuli hienonnettuna
- 300 g kaali suikaloituna
- 1 tl suola
- 0.5 tl mustapippuri
- 500 g valmis pizzataikina
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja ruskista jauheliha.
Lisää sipuli ja kaali, ja paista kunnes ne ovat pehmeitä.
Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä hieman.
Jaa pizzataikina neljään osaan ja kauli ne levyiksi.
Aseta täytettä taikinalevyjen keskelle ja taita reunat yhteen, muodostaen taskuja.
Aseta taskut leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200°C uunissa noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Calories: 400kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 800mg | Potassium: 300mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg
Bierocks, Bierocks-resepti