Go Back
+ servings
bocconcini-salaatin-resepti

Bocconcini-salaatin resepti

Herkullinen ja helppo bocconcini-salaatti, joka sopii erinomaisesti kesäpäivään.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 15 minutes
Ruokalaji: Salad, Salaatti
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 200 g bocconcini-juustoa paloiteltuna
  • 250 g kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuna
  • 1 kpl punasipuli ohueksi viipaloituna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 kourallinen tuoretta basilikaa silputtuna
  • maun mukaan suolaa ja pippuria

Ohjeet 

  1. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  3. Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 12g | Fat: 14g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Bocconcini, Salaatti, Bocconcini, Salad
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!