Bocconcini-salaatin resepti
Herkullinen ja helppo bocconcini-salaatti, joka sopii erinomaisesti kesäpäivään.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 200 g bocconcini-juustoa paloiteltuna
- 250 g kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuna
- 1 kpl punasipuli ohueksi viipaloituna
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 kourallinen tuoretta basilikaa silputtuna
- maun mukaan suolaa ja pippuria
Sekoita kaikki ainekset kulhossa.
Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 12g | Fat: 14g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 300mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 1mg
Bocconcini, Salaatti, Bocconcini, Salad