Bolognese-kastikkeen resepti
Perinteinen italialainen bolognese-kastike, joka sopii täydellisesti pastan kanssa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 400 g Jauheliha
- 1 Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
- 400 g Tomaattimurska
- 2 rkl Tomaattipyree
- 1 dl Punaviini valinnainen
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri jauhettuna
- 1 tl Sokeri
- 2 rkl Oliiviöljy
Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota pehmeiksi.
Lisää jauheliha ja ruskista sekoittaen.
Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, punaviini (jos käytät), suola, pippuri ja sokeri. Sekoita hyvin.
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kannen alla noin 60 minuuttia. Sekoita välillä.
Tarjoile pastan kanssa.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 25g | Fat: 20g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 50mg | Iron: 3mg
Bolognese, Kastike, Pasta