Go Back
+ servings
brussels-sprouts-caesar-resepti

Brussels Sprouts Caesar -resepti

Raikas ja maukas ruusukaali Caesar-salaatti, joka sopii mainiosti lisukkeeksi tai kevyeksi lounaaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Salaatti

  • 500 g Ruusukaalia puolitettuna
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 tl Suolaa
  • 1 tl Mustapippuria jauhettuna
  • 50 g Parmesaanijuustoa raastettuna
  • 1 dl Caesar-kastiketta

Ohjeet 

  1. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää oliiviöljy.
  2. Lisää ruusukaalit pannulle ja paista noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja hieman ruskistuneita.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Siirrä ruusukaalit kulhoon ja anna jäähtyä hieman.
  5. Lisää parmesaanijuusto ja Caesar-kastike, sekoita hyvin.
  6. Tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 8g | Fat: 12g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 3g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Salad, Salaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!