Brussels Sprouts Caesar -resepti
Raikas ja maukas ruusukaali Caesar-salaatti, joka sopii mainiosti lisukkeeksi tai kevyeksi lounaaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Salaatti
- 500 g Ruusukaalia puolitettuna
- 2 rkl Oliiviöljyä
- 1 tl Suolaa
- 1 tl Mustapippuria jauhettuna
- 50 g Parmesaanijuustoa raastettuna
- 1 dl Caesar-kastiketta
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää oliiviöljy.
Lisää ruusukaalit pannulle ja paista noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä ja hieman ruskistuneita.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Siirrä ruusukaalit kulhoon ja anna jäähtyä hieman.
Lisää parmesaanijuusto ja Caesar-kastike, sekoita hyvin.
Tarjoile heti.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 8g | Fat: 12g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 3g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg