Carnitas-painikekeitinresepti
Maukasta ja mehukasta carnitas-lihaa, joka on valmistettu painekattilassa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 1.5 kg Porsaan lapa leikattu paloiksi
- 1 kpl Sipuli pilkottu
- 4 kpl Valkosipulinkynsi hienonnettu
- 1 rkl Oregano
- 2 tl Jauhettu kumina
- 1 tl Suola
- 1 tl Mustapippuri
- 1 kpl Appelsiini mehu puristettuna
1. Laita kaikki ainekset painekattilaan.
2. Kypsennä korkeassa paineessa 60 minuuttia.
3. Anna paineen vapautua luonnollisesti.
4. Revi liha haarukalla ja tarjoile.
Calories: 400kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 30g | Fat: 28g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 500mg | Potassium: 600mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin C: 15mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg