Go Back
+ servings
carnitas-painikekeitinresepti

Carnitas-painikekeitinresepti

Maukasta ja mehukasta carnitas-lihaa, joka on valmistettu painekattilassa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 1 hour
Kokonaisaika: 1 hour 15 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 6 annosta
Kalorit: 400 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 1.5 kg Porsaan lapa leikattu paloiksi
  • 1 kpl Sipuli pilkottu
  • 4 kpl Valkosipulinkynsi hienonnettu
  • 1 rkl Oregano
  • 2 tl Jauhettu kumina
  • 1 tl Suola
  • 1 tl Mustapippuri
  • 1 kpl Appelsiini mehu puristettuna

Ohjeet 

  1. 1. Laita kaikki ainekset painekattilaan.
  2. 2. Kypsennä korkeassa paineessa 60 minuuttia.
  3. 3. Anna paineen vapautua luonnollisesti.
  4. 4. Revi liha haarukalla ja tarjoile.

Ravintoarvo

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 5g | Protein: 30g | Fat: 28g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 500mg | Potassium: 600mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin C: 15mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Carnitas, Painekeitin
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!