Go Back
+ servings
chili-keiton-resepti

Chili-keiton resepti

Maukas ja lämmittävä chili-keitto, joka sopii täydellisesti kylmiin päiviin.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 300 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Jauheliha
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 kpl Punainen paprika kuutioituna
  • 400 g Tomaattimurska
  • 1 tl Jauhettu kumina
  • 1 tl Chilijauhe
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri
  • 1 dl Vesi

Ohjeet 

  1. Kuumenna kattila ja ruskista jauheliha.
  2. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes pehmeitä.
  3. Lisää paprika, tomaattimurska, mausteet ja vesi. Sekoita hyvin.
  4. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
  5. Tarjoile kuumana.

Ravintoarvo

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 5g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 40mg | Calcium: 60mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Chili, Keitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!