Chili-keiton resepti
Maukas ja lämmittävä chili-keitto, joka sopii täydellisesti kylmiin päiviin.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Jauheliha
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattuna
- 1 kpl Punainen paprika kuutioituna
- 400 g Tomaattimurska
- 1 tl Jauhettu kumina
- 1 tl Chilijauhe
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri
- 1 dl Vesi
Kuumenna kattila ja ruskista jauheliha.
Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes pehmeitä.
Lisää paprika, tomaattimurska, mausteet ja vesi. Sekoita hyvin.
Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia.
Tarjoile kuumana.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 5g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 40mg | Calcium: 60mg | Iron: 3mg