Go Back
+ servings
ciabatta-leivan-resepti

Ciabatta-leivän resepti

Herkullinen ja helppo ciabatta-leipä, joka sopii täydellisesti aterian lisukkeeksi tai välipalaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 25 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 500 g Vehnäjauhoja
  • 10 g Suolaa
  • 7 g Kuivahiivaa
  • 400 ml Vettä Lämmin
  • 2 rkl Oliiviöljyä

Ohjeet 

  1. Sekoita jauhot, suola ja kuivahiiva suuressa kulhossa.
  2. Lisää lämmin vesi ja oliiviöljy, sekoita kunnes taikina on tasaista.
  3. Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota lämpimässä paikassa noin 1 tunti.
  4. Kuumenna uuni 220 asteeseen. Muotoile taikinasta kaksi pitkulaista leipää ja aseta ne leivinpaperille.
  5. Paista leipiä uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
  6. Anna leipien jäähtyä ennen leikkaamista.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 3g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Calcium: 20mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Bread, Leipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!