Ciabatta-leivän resepti
Herkullinen ja helppo ciabatta-leipä, joka sopii täydellisesti aterian lisukkeeksi tai välipalaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainesosat
- 500 g Vehnäjauhoja
- 10 g Suolaa
- 7 g Kuivahiivaa
- 400 ml Vettä Lämmin
- 2 rkl Oliiviöljyä
Sekoita jauhot, suola ja kuivahiiva suuressa kulhossa.
Lisää lämmin vesi ja oliiviöljy, sekoita kunnes taikina on tasaista.
Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota lämpimässä paikassa noin 1 tunti.
Kuumenna uuni 220 asteeseen. Muotoile taikinasta kaksi pitkulaista leipää ja aseta ne leivinpaperille.
Paista leipiä uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
Anna leipien jäähtyä ennen leikkaamista.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 6g | Fat: 3g | Saturated Fat: 0.5g | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Calcium: 20mg | Iron: 2mg