Gluteenittomat Banaani-Pannukakut Resepti
Herkulliset ja terveelliset gluteenittomat banaani-pannukakut, jotka sopivat täydellisesti aamiaiseksi tai välipalaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 kpl Banaania
- 2 kpl Munaa
- ½ tl Leivinjauhetta
- ½ tl Kanelia
- 1 ripausta Suolaa
Muussaa banaanit kulhossa.
Lisää munat ja sekoita hyvin.
Lisää leivinjauhe, kaneli ja suola. Sekoita tasaiseksi.
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä tai voita.
Kaada taikinaa pannulle ja paista, kunnes pannukakun pinta alkaa kuplia. Käännä ja paista toinen puoli kullanruskeaksi.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 6g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 150mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 14g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg