Go Back
+ servings
gluteenittomat-banaani-pannukakut-resepti

Gluteenittomat Banaani-Pannukakut Resepti

Herkulliset ja terveelliset gluteenittomat banaani-pannukakut, jotka sopivat täydellisesti aamiaiseksi tai välipalaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Breakfast, Aamiainen
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 kpl Banaania
  • 2 kpl Munaa
  • ½ tl Leivinjauhetta
  • ½ tl Kanelia
  • 1 ripausta Suolaa

Ohjeet 

  1. Muussaa banaanit kulhossa.
  2. Lisää munat ja sekoita hyvin.
  3. Lisää leivinjauhe, kaneli ja suola. Sekoita tasaiseksi.
  4. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä tai voita.
  5. Kaada taikinaa pannulle ja paista, kunnes pannukakun pinta alkaa kuplia. Käännä ja paista toinen puoli kullanruskeaksi.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 6g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 150mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 14g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Gluten-Free, Gluteeniton
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!