Gyoza-resepti
Herkullinen gyoza-resepti, joka sopii täydellisesti alkupalaksi tai pääruoaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Täyte
- 200 g Jauheliha
- 100 g Kaali hienonnettuna
- 1 kpl Valkosipulinkynsi murskattuna
- 1 rkl Soijakastike
- 1 tl Seesamiöljy
- 20 kpl Gyoza-taikinakuoret
Sekoita jauheliha, kaali, valkosipuli, soijakastike ja seesamiöljy kulhossa.
Aseta noin teelusikallinen täytettä jokaisen gyoza-taikinakuoren keskelle.
Kostuta taikinakuoren reunat vedellä ja taita kuori puoliksi, purista reunat tiukasti yhteen.
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä.
Aseta gyozat pannulle ja paista, kunnes pohjat ovat kullanruskeita.
Lisää pannulle noin ¼ kuppia vettä ja peitä kannella. Anna höyrystyä, kunnes vesi on haihtunut.
Tarjoile kuumana soijakastikkeen kanssa.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 500mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg