Go Back
+ servings
gyoza-resepti

Gyoza-resepti

Herkullinen gyoza-resepti, joka sopii täydellisesti alkupalaksi tai pääruoaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 30 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 40 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Japanese, Japanilainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Täyte

  • 200 g Jauheliha
  • 100 g Kaali hienonnettuna
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 rkl Soijakastike
  • 1 tl Seesamiöljy
  • 20 kpl Gyoza-taikinakuoret

Ohjeet 

  1. Sekoita jauheliha, kaali, valkosipuli, soijakastike ja seesamiöljy kulhossa.
  2. Aseta noin teelusikallinen täytettä jokaisen gyoza-taikinakuoren keskelle.
  3. Kostuta taikinakuoren reunat vedellä ja taita kuori puoliksi, purista reunat tiukasti yhteen.
  4. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä.
  5. Aseta gyozat pannulle ja paista, kunnes pohjat ovat kullanruskeita.
  6. Lisää pannulle noin ¼ kuppia vettä ja peitä kannella. Anna höyrystyä, kunnes vesi on haihtunut.
  7. Tarjoile kuumana soijakastikkeen kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 500mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Gyoza, Dumplings, Nyytit
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!