Hampurilainen ja perunakeiton resepti
Herkullinen hampurilainen ja perunakeitto, täydellinen yhdistelmä arki-illalliselle.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Hampurilainen
- 500 g Jauheliha
- 4 kpl Hampurilaissämpylä
- 4 viipaletta Juustoviipale
- 1 kpl Tomaatti viipaloitu
- 1 kpl Sipuli viipaloitu
- 4 lehteä Salaatti
- Suola ja pippuri maun mukaan
Perunakeitto
- 500 g Peruna kuorittu ja kuutioitu
- 1 kpl Sipuli hienonnettu
- 1 litra Kasvisliemi
- 2 dl Kerma
- Suola ja pippuri maun mukaan
Muotoile jauhelihasta neljä pihviä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista pihvit paistinpannulla kypsiksi.
Paahda hampurilaissämpylät kevyesti.
Kokoa hampurilaiset: sämpylä, pihvi, juustoviipale, tomaatti, sipuli ja salaatti.
Keitä perunat ja sipulit kasvisliemessä, kunnes perunat ovat pehmeitä.
Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
Calories: 600kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 30g | Fat: 30g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 800mg | Potassium: 1000mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 200mg | Iron: 5mg
Burger, Hampurilainen, Soup, Keitto