Hampurilaissämpylöiden resepti
Herkulliset ja pehmeät hampurilaissämpylät kotitekoisina.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 dl Maitoa
- 25 g Hiivaa
- 1 kpl Kananmuna
- 1 tl Suolaa
- 1 rkl Sokeria
- 5 dl Vehnäjauhoja
- 50 g Voita Sulata
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna hiiva siihen.
Lisää kananmuna, suola ja sokeri. Sekoita hyvin.
Lisää vehnäjauhot vähitellen ja vaivaa taikina tasaiseksi.
Lisää sulatettu voi ja vaivaa taikinaa, kunnes se on kimmoisaa.
Anna taikinan kohota liinan alla noin 1 tunti.
Muotoile taikinasta sämpylöitä ja aseta ne leivinpaperille.
Paista 225 asteessa noin 12-15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat kullanruskeita.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 5g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 50IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Burger Buns, Hampurilaissämpylät