Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Haudutetut Tomaatit -resepti
Herkullinen ja helppo haudutettujen tomaattien resepti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
10
minutes
mins
Keittoaika:
30
minutes
mins
Kokonaisaika:
40
minutes
mins
Ruokalaji:
Side Dish, Lisuke
Keittiö:
Mediterranean, Välimerellinen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
100
kcal
Ainesosat
Pääainekset
4
kpl
Tomaattia
isoja
2
rkl
Oliiviöljyä
1
tl
Suolaa
0.5
tl
Mustapippuria
jauhettua
2
kpl
Valkosipulinkynttä
hienonnettuna
Ohjeet
1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
2. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kuullota noin 1 minuutti.
3. Lisää tomaatit, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
4. Peitä kattila kannella ja hauduta matalalla lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes tomaatit ovat pehmeitä.
Ravintoarvo
Calories:
100
kcal
|
Carbohydrates:
10
g
|
Protein:
2
g
|
Fat:
7
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
400
mg
|
Potassium:
300
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
6
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
20
mg
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Avainsanat
Tomatoes, Tomaatit
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!