Hitaassa keittimessä valmistettava chili-resepti
Tämä chili-resepti on täydellinen hitaassa keittimessä valmistettavaksi. Se on helppo ja maukas.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Jauheliha
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattuna
- 400 g Tomaattimurska
- 240 g Kidneypavut huuhdeltuina ja valutettuina
- 1 tl Suola
- 1 tl Jauhettu mustapippuri
- 2 rkl Chilijauhe
Ruskista jauheliha pannulla ja siirrä se hitaaseen keittimeen.
Lisää hienonnettu sipuli ja murskattu valkosipuli.
Lisää tomaattimurska, kidneypavut, suola, mustapippuri ja chilijauhe.
Sekoita hyvin ja kypsennä hitaassa keittimessä matalalla lämmöllä 8 tuntia.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 900mg | Fiber: 8g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 100mg | Iron: 5mg