Go Back
+ servings
hitaassa-keittimessa-valmistettava-chili-resepti

Hitaassa keittimessä valmistettava chili-resepti

Tämä chili-resepti on täydellinen hitaassa keittimessä valmistettavaksi. Se on helppo ja maukas.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 8 hours
Kokonaisaika: 8 hours 15 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 6 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Jauheliha
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattuna
  • 400 g Tomaattimurska
  • 240 g Kidneypavut huuhdeltuina ja valutettuina
  • 1 tl Suola
  • 1 tl Jauhettu mustapippuri
  • 2 rkl Chilijauhe

Ohjeet 

  1. Ruskista jauheliha pannulla ja siirrä se hitaaseen keittimeen.
  2. Lisää hienonnettu sipuli ja murskattu valkosipuli.
  3. Lisää tomaattimurska, kidneypavut, suola, mustapippuri ja chilijauhe.
  4. Sekoita hyvin ja kypsennä hitaassa keittimessä matalalla lämmöllä 8 tuntia.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 900mg | Fiber: 8g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 100mg | Iron: 5mg

Avainsanat

Chili, Chili
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!