Go Back
+ servings
hitaassa-keittimessa-valmistettavat-corned-beef-reuben-voileivat-resepti

Hitaassa Keittimessä Valmistettavat Corned Beef Reuben -voileivät Resepti

Herkullinen ja helppo resepti hitaassa keittimessä valmistettaville corned beef reuben -voileiville.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 8 hours
Kokonaisaika: 8 hours 15 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 600 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 1 kg Corned beef
  • 8 viipaletta Ruisleipä
  • 200 g Hapankaali
  • 8 viipaletta Sveitsinjuusto
  • 4 rkl Venäläinen kastike
  • 2 rkl Voita

Ohjeet 

  1. Aseta corned beef hitaaseen keittimeen ja kypsennä matalalla lämmöllä 8 tuntia.
  2. Leikkaa kypsennetty corned beef ohuiksi viipaleiksi.
  3. Levitä venäläistä kastiketta ruisleivän viipaleille.
  4. Aseta corned beef, hapankaali ja sveitsinjuusto leipäviipaleiden päälle.
  5. Peitä toisella leipäviipaleella ja voitele ulkopinnat voilla.
  6. Paista voileivät paistinpannulla, kunnes ne ovat kullanruskeita ja juusto on sulanut.

Ravintoarvo

Calories: 600kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 30g | Fat: 30g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 1500mg | Potassium: 500mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 300mg | Iron: 5mg

Avainsanat

Reuben Sandwich, Reuben Voileipä
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!