Go Back
+ servings
hitaassa-keittimessa-valmistettu-kinkku-ja-papukeitto-resepti

Hitaassa Keittimessä Valmistettu Kinkku- ja Papukeitto Resepti

Herkullinen ja helppo kinkku- ja papukeitto, joka valmistuu hitaassa keittimessä.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 8 hours
Kokonaisaika: 8 hours 15 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Kinkku kuutioituna
  • 400 g Kidneypavut huuhdeltuina ja valutettuina
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 litra Kanasliemi
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri

Ohjeet 

  1. Laita kaikki ainekset hitaaseen keittimeen.
  2. Sekoita hyvin ja peitä kannella.
  3. Kypsennä matalalla lämmöllä 8 tuntia.
  4. Tarjoile kuumana.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 1200mg | Potassium: 800mg | Fiber: 10g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Slow Cooker, Hidas Keitin
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!