Hitaassa keittimessä valmistettu luuliemiresepti
Herkullinen ja ravitseva luuliemi, joka valmistuu hitaasti keittimessä.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 1 kg Luullista lihaa (esim. naudan tai kanan)
- 2 kpl Porkkanaa Pilko
- 1 kpl Sipuli Pilko
- 2 kpl Sellerin vartta Pilko
- 2 litraa Vettä
- 2 rkl Omenaviinietikkaa
- 1 tl Suolaa Maun mukaan
- 1 tl Mustapippuria Maun mukaan
Laita kaikki ainekset hitaaseen keittimeen.
Keitä matalalla lämmöllä 8-12 tuntia.
Siivilöi liemi ja poista kiinteät ainekset.
Anna jäähtyä ja säilytä jääkaapissa tai pakasta myöhempää käyttöä varten.
Calories: 50kcal | Carbohydrates: 3g | Protein: 5g | Fat: 2g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 300mg | Potassium: 200mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg