Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Hitaassa keittimessä valmistettu voikanaa resepti
Herkullinen ja helppo voikanaa hitaassa keittimessä.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
4
hours
hrs
Kokonaisaika:
4
hours
hrs
15
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
Indian, Intialainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
400
kcal
Ainesosat
Ainekset
500
g
Kanafileet
2
dl
Kermainen tomaattikastike
1
dl
Kerma
50
g
Voita
1
kpl
Sipuli
hienonnettuna
2
kpl
Valkosipulinkynttä
murskattuna
1
tl
Garam masala
1
tl
Suola
Ohjeet
1. Laita kanafileet, kermainen tomaattikastike, kerma, voi, sipuli, valkosipuli, garam masala ja suola hitaaseen keittimeen.
2. Sekoita ainekset hyvin.
3. Kypsennä hitaassa keittimessä matalalla lämmöllä 4 tuntia.
4. Tarjoile riisin tai naan-leivän kanssa.
Ravintoarvo
Calories:
400
kcal
|
Carbohydrates:
10
g
|
Protein:
30
g
|
Fat:
25
g
|
Saturated Fat:
15
g
|
Cholesterol:
100
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
500
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
5
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
100
mg
|
Iron:
2
mg
Avainsanat
Butter Chicken, Voikanaa
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!