Go Back
+ servings
hitaassa-keittimessa-valmistettu-voikanaa-resepti

Hitaassa keittimessä valmistettu voikanaa resepti

Herkullinen ja helppo voikanaa hitaassa keittimessä.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 4 hours
Kokonaisaika: 4 hours 15 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Indian, Intialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 400 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Kanafileet
  • 2 dl Kermainen tomaattikastike
  • 1 dl Kerma
  • 50 g Voita
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 tl Garam masala
  • 1 tl Suola

Ohjeet 

  1. 1. Laita kanafileet, kermainen tomaattikastike, kerma, voi, sipuli, valkosipuli, garam masala ja suola hitaaseen keittimeen.
  2. 2. Sekoita ainekset hyvin.
  3. 3. Kypsennä hitaassa keittimessä matalalla lämmöllä 4 tuntia.
  4. 4. Tarjoile riisin tai naan-leivän kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 30g | Fat: 25g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 500mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Butter Chicken, Voikanaa
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!