Ilmafriteeraajan vegaaniburgerin resepti
Herkullinen ja helppo vegaaniburgeri, joka valmistuu ilmafriteeraajassa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pihvit
- 400 g mustapapuja huuhdeltu ja valutettu
- 1 kpl sipuli hienonnettu
- 2 kpl valkosipulinkynttä murskattu
- 1 tl savupaprikajauhetta
- 1 tl juustokuminaa
- 0.5 tl suolaa
- 0.25 tl mustapippuria jauhettua
- 100 g kaurahiutaleita
- 2 rkl oliiviöljyä
Kokoaminen
- 4 kpl vegaanisia hampurilaissämpylöitä
- 4 rkl vegaanista majoneesia
- 4 kpl salaatinlehteä
- 1 kpl tomaatteja viipaloitu
- 1 kpl punasipuli viipaloitu
Murskaa mustapavut haarukalla kulhossa.
Lisää hienonnettu sipuli, murskattu valkosipuli, savupaprikajauhe, juustokumina, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
Lisää kaurahiutaleet ja oliiviöljy. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
Muotoile seoksesta 4 pihviä.
Aseta pihvit ilmafriteeraajan koriin. Paista 200 asteessa 10 minuuttia, käännä pihvit ja paista vielä 10 minuuttia.
Kokoa burgerit: levitä majoneesi sämpylöiden puolikkaiden päälle, lisää salaatti, pihvi, tomaatti ja punasipuli. Nauti!
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 12g | Fat: 12g | Saturated Fat: 1.5g | Sodium: 600mg | Potassium: 500mg | Fiber: 10g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg