Intialainen tomaattiriisi resepti
Maukas ja helppo intialainen tomaattiriisi, joka sopii hyvin lisukkeeksi tai pääruoaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 dl Basmati-riisi
- 4 dl Vesi
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 400 g Tomaattimurska
- 1 tl Suola
- 1 tl Kurkumajauhe
- 1 tl Jauhettu korianteri
- 1 tl Jauhettu juustokumina
- 2 rkl Öljy
Huuhtele riisi kylmässä vedessä ja valuta.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli ja valkosipuli.
Lisää tomaattimurska, suola ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
Lisää riisi ja vesi. Sekoita hyvin.
Peitä kattila kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.
Tarjoile lämpimänä.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 5g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Tomato Rice, Tomaattiriisi