Go Back
+ servings
intialainen-tomaattiriisi-resepti

Intialainen tomaattiriisi resepti

Maukas ja helppo intialainen tomaattiriisi, joka sopii hyvin lisukkeeksi tai pääruoaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: Indian, Intialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 dl Basmati-riisi
  • 4 dl Vesi
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 400 g Tomaattimurska
  • 1 tl Suola
  • 1 tl Kurkumajauhe
  • 1 tl Jauhettu korianteri
  • 1 tl Jauhettu juustokumina
  • 2 rkl Öljy

Ohjeet 

  1. Huuhtele riisi kylmässä vedessä ja valuta.
  2. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuli ja valkosipuli.
  3. Lisää tomaattimurska, suola ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
  4. Lisää riisi ja vesi. Sekoita hyvin.
  5. Peitä kattila kannella ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää.
  6. Tarjoile lämpimänä.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 5g | Fat: 5g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Tomato Rice, Tomaattiriisi
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!