Go Back
+ servings
italialainen-perunasalaatin-resepti

Italialainen perunasalaatin resepti

Herkullinen italialainen perunasalaatti, joka sopii mainiosti kesäisiin juhliin tai lisukkeeksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 200 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Perunat kuorittu ja kuutioitu
  • 100 g Kirsikkatomaatit puolitetut
  • 50 g Punainen sipuli ohueksi viipaloitu
  • 2 rkl Oliiviöljy
  • 1 rkl Punaviinietikka
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri tuoreeltaan jauhettu
  • 2 rkl Tuore basilika hienonnettu

Ohjeet 

  1. Keitä perunat suolatussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita kulhossa oliiviöljy, punaviinietikka, suola ja mustapippuri.
  3. Lisää jäähtyneet perunat, kirsikkatomaatit, punasipuli ja basilika kulhoon. Sekoita hyvin.
  4. Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 300mg | Potassium: 600mg | Fiber: 4g | Sugar: 3g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 30mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Potato Salad, Perunasalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!