Italialainen perunasalaatin resepti
Herkullinen italialainen perunasalaatti, joka sopii mainiosti kesäisiin juhliin tai lisukkeeksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Perunat kuorittu ja kuutioitu
- 100 g Kirsikkatomaatit puolitetut
- 50 g Punainen sipuli ohueksi viipaloitu
- 2 rkl Oliiviöljy
- 1 rkl Punaviinietikka
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri tuoreeltaan jauhettu
- 2 rkl Tuore basilika hienonnettu
Keitä perunat suolatussa vedessä, kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta ja anna jäähtyä.
Sekoita kulhossa oliiviöljy, punaviinietikka, suola ja mustapippuri.
Lisää jäähtyneet perunat, kirsikkatomaatit, punasipuli ja basilika kulhoon. Sekoita hyvin.
Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 7g | Saturated Fat: 1g | Sodium: 300mg | Potassium: 600mg | Fiber: 4g | Sugar: 3g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 30mg | Iron: 1mg
Potato Salad, Perunasalaatti