Go Back
+ servings
italialaisen-kastikkeen-resepti

Italialaisen kastikkeen resepti

Herkullinen italialainen kastike, joka sopii pastan kanssa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 150 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 kpl sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulinkynsi murskattuna
  • 400 g tomaattimurska
  • 1 tl suola
  • 0.5 tl mustapippuri
  • 1 tl sokeri
  • 1 kourallinen tuore basilika silputtuna

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
  2. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota, kunnes sipuli on pehmeää.
  3. Lisää tomaattimurska, suola, mustapippuri ja sokeri. Sekoita hyvin.
  4. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia, välillä sekoittaen.
  5. Lisää lopuksi silputtu basilika ja sekoita. Tarjoile pastan kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 2g | Fat: 10g | Saturated Fat: 1.5g | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Pasta, Kastike, Sauce
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!