Italialaisen kastikkeen resepti
Herkullinen italialainen kastike, joka sopii pastan kanssa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 rkl oliiviöljy
- 1 kpl sipuli hienonnettuna
- 2 kpl valkosipulinkynsi murskattuna
- 400 g tomaattimurska
- 1 tl suola
- 0.5 tl mustapippuri
- 1 tl sokeri
- 1 kourallinen tuore basilika silputtuna
Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä.
Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Kuullota, kunnes sipuli on pehmeää.
Lisää tomaattimurska, suola, mustapippuri ja sokeri. Sekoita hyvin.
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia, välillä sekoittaen.
Lisää lopuksi silputtu basilika ja sekoita. Tarjoile pastan kanssa.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 2g | Fat: 10g | Saturated Fat: 1.5g | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg