Go Back
+ servings
italialaisen-makkarakeiton-resepti

Italialaisen makkarakeiton resepti

Maukas italialainen makkarakeitto, joka lämmittää mukavasti.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 400 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 400 g makkaraa viipaloituna
  • 1 kpl sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 l kanalientä
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 200 g pastaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä

Ohjeet 

  1. Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota pehmeiksi.
  2. Lisää makkaraviipaleet ja ruskista kevyesti.
  3. Kaada joukkoon kanaliemi ja tomaattimurska. Kiehauta.
  4. Lisää pasta ja keitä, kunnes pasta on kypsää.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kuumana.

Ravintoarvo

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 5g | Sugar: 8g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Soup, Keitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!