Italialaisen makkarakeiton resepti
Maukas italialainen makkarakeitto, joka lämmittää mukavasti.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 400 g makkaraa viipaloituna
- 1 kpl sipuli hienonnettuna
- 2 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
- 1 l kanalientä
- 400 g tomaattimurskaa
- 200 g pastaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- 1 rkl oliiviöljyä
Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota pehmeiksi.
Lisää makkaraviipaleet ja ruskista kevyesti.
Kaada joukkoon kanaliemi ja tomaattimurska. Kiehauta.
Lisää pasta ja keitä, kunnes pasta on kypsää.
Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kuumana.
Calories: 400kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 800mg | Potassium: 700mg | Fiber: 5g | Sugar: 8g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg