Italialaiset leipäkulhot -resepti
Herkulliset italialaiset leipäkulhot, jotka ovat täydellisiä lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 4 kpl Pyöreää leipää
- 200 g Jauhelihaa
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
- 400 g Tomaattimurskaa
- 1 tl Suolaa
- 1 tl Mustapippuria
- 100 g Juustoraastetta
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Leikkaa leipien kannet pois ja koverra sisus ulos.
3. Paista jauheliha pannulla, lisää sipuli ja valkosipuli, ja kuullota.
4. Lisää tomaattimurska, suola ja pippuri. Hauduta 10 minuuttia.
5. Täytä leivät jauhelihaseoksella ja ripottele päälle juustoraastetta.
6. Paista uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 800mg | Potassium: 500mg | Fiber: 5g | Sugar: 6g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg