Go Back
+ servings
italialaiset-leipakulhot-resepti

Italialaiset leipäkulhot -resepti

Herkulliset italialaiset leipäkulhot, jotka ovat täydellisiä lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 4 kpl Pyöreää leipää
  • 200 g Jauhelihaa
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä murskattuna
  • 400 g Tomaattimurskaa
  • 1 tl Suolaa
  • 1 tl Mustapippuria
  • 100 g Juustoraastetta

Ohjeet 

  1. 1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. 2. Leikkaa leipien kannet pois ja koverra sisus ulos.
  3. 3. Paista jauheliha pannulla, lisää sipuli ja valkosipuli, ja kuullota.
  4. 4. Lisää tomaattimurska, suola ja pippuri. Hauduta 10 minuuttia.
  5. 5. Täytä leivät jauhelihaseoksella ja ripottele päälle juustoraastetta.
  6. 6. Paista uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 20g | Fat: 15g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 800mg | Potassium: 500mg | Fiber: 5g | Sugar: 6g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Bread Bowl, Leipäkulho
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!