Go Back
+ servings
jaakaappikurkut-resepti

Jääkaappikurkut resepti

Helppo ja nopea tapa valmistaa herkullisia jääkaappikurkkuja.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 10 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 20 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 kpl Kurkku viipaloituna
  • 1 dl Etikka väkiviinaetikka
  • 2 dl Vesi
  • 1 rkl Sokeri
  • 1 tl Suola
  • 1 kpl Sipuli ohueksi viipaloituna

Ohjeet 

  1. Viipaloi kurkut ja sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  2. Sekoita kulhossa etikka, vesi, sokeri ja suola.
  3. Aseta kurkku- ja sipuliviipaleet purkkeihin.
  4. Kaada etikkaseos kurkkujen ja sipulien päälle.
  5. Sulje purkit ja säilytä jääkaapissa vähintään tunnin ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 20kcal | Carbohydrates: 4g | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 10mg | Iron: 0.3mg

Avainsanat

Pickles, Kurkut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!