Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Jääkaappikurkut resepti
Helppo ja nopea tapa valmistaa herkullisia jääkaappikurkkuja.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
10
minutes
mins
Kokonaisaika:
10
minutes
mins
Ruokalaji:
Side Dish, Lisuke
Keittiö:
Finnish, Suomalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
20
kcal
Ainesosat
Ainekset
2
kpl
Kurkku
viipaloituna
1
dl
Etikka
väkiviinaetikka
2
dl
Vesi
1
rkl
Sokeri
1
tl
Suola
1
kpl
Sipuli
ohueksi viipaloituna
Ohjeet
Viipaloi kurkut ja sipuli ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita kulhossa etikka, vesi, sokeri ja suola.
Aseta kurkku- ja sipuliviipaleet purkkeihin.
Kaada etikkaseos kurkkujen ja sipulien päälle.
Sulje purkit ja säilytä jääkaapissa vähintään tunnin ennen tarjoilua.
Ravintoarvo
Calories:
20
kcal
|
Carbohydrates:
4
g
|
Sodium:
200
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
2
g
|
Vitamin A:
50
IU
|
Vitamin C:
5
mg
|
Calcium:
10
mg
|
Iron:
0.3
mg
Avainsanat
Pickles, Kurkut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!