Jalapeño-hillokeresepti
Herkullinen ja mausteinen jalapeño-hillo, joka sopii täydellisesti juustojen ja voileipien kanssa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainesosat
- 10 kpl Jalapeño viipaloitu
- 1 kpl Paprika pilkottu
- 2 dl Sokeri
- 1 dl Valkoviinietikka
- 1 tl Suola
1. Laita kattilaan jalapeñot, paprika, sokeri, etikka ja suola.
2. Kuumenna seosta keskilämmöllä, kunnes sokeri on liuennut.
3. Anna seoksen kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes seos on paksuuntunut.
4. Kaada hillo puhtaisiin purkkeihin ja sulje kannet.
Calories: 50kcal | Carbohydrates: 12g | Protein: 1g | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 10mg | Iron: 0.5mg