Go Back
+ servings
jalapeno-hillokeresepti

Jalapeño-hillokeresepti

Herkullinen ja mausteinen jalapeño-hillo, joka sopii täydellisesti juustojen ja voileipien kanssa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Lisuke, Side Dish
Keittiö: Meksikolainen, Mexican
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 50 kcal

Ainesosat 

Ainesosat

  • 10 kpl Jalapeño viipaloitu
  • 1 kpl Paprika pilkottu
  • 2 dl Sokeri
  • 1 dl Valkoviinietikka
  • 1 tl Suola

Ohjeet 

  1. 1. Laita kattilaan jalapeñot, paprika, sokeri, etikka ja suola.
  2. 2. Kuumenna seosta keskilämmöllä, kunnes sokeri on liuennut.
  3. 3. Anna seoksen kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia, kunnes seos on paksuuntunut.
  4. 4. Kaada hillo puhtaisiin purkkeihin ja sulje kannet.

Ravintoarvo

Calories: 50kcal | Carbohydrates: 12g | Protein: 1g | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 10mg | Iron: 0.5mg

Avainsanat

Hillo, Jalapeño
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!