Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Jauhelihakeitto resepti
Perinteinen suomalainen jauhelihakeitto.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
30
minutes
mins
Kokonaisaika:
45
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
Finnish, Suomalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
250
kcal
Ainesosat
Ainekset
400
g
Jauheliha
1
Sipuli
hienonnettuna
4
Perunaa
kuutioituna
2
Porkkanaa
viipaloituna
1
l
Vettä
1
Lihaliemikuutio
1
tl
Suolaa
1
tl
Mustapippuria
jauhettuna
Ohjeet
Ruskista jauheliha paistinpannulla.
Lisää hienonnettu sipuli ja kuullota.
Kuumenna vesi kattilassa ja lisää lihaliemikuutio.
Lisää perunat ja porkkanat kattilaan, keitä kunnes ne ovat melkein kypsiä.
Lisää jauheliha ja sipuli kattilaan, mausta suolalla ja pippurilla.
Anna keiton kiehua vielä noin 10 minuuttia, kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä.
Ravintoarvo
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
20
g
|
Protein:
15
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
4
g
|
Cholesterol:
50
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
700
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
4
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
3
mg
Avainsanat
Soup, Keitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!