Go Back
+ servings
kalataikinaresepti

Kalataikinaresepti

Herkullinen kalataikina kotikeittiössä valmistettuna.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 400 g kalaa esim. turskaa tai lohta
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl maitoa
  • 1 kpl kananmuna

Ohjeet 

  1. Sekoita kuivat aineet kulhossa.
  2. Lisää maito ja kananmuna, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Leikkaa kala pieniksi paloiksi ja lisää taikinaan.
  4. Kuumenna paistinpannu ja paista taikinasta pieniä lettuja.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 20g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 500mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Fish, Kala
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!