Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Kalataikinaresepti
Herkullinen kalataikina kotikeittiössä valmistettuna.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
15
minutes
mins
Keittoaika:
10
minutes
mins
Kokonaisaika:
25
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
Finnish, Suomalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
250
kcal
Ainesosat
Ainekset
400
g
kalaa
esim. turskaa tai lohta
2
dl
vehnäjauhoja
1
tl
suolaa
1
tl
leivinjauhetta
2
dl
maitoa
1
kpl
kananmuna
Ohjeet
Sekoita kuivat aineet kulhossa.
Lisää maito ja kananmuna, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Leikkaa kala pieniksi paloiksi ja lisää taikinaan.
Kuumenna paistinpannu ja paista taikinasta pieniä lettuja.
Ravintoarvo
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
20
g
|
Fat:
8
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Cholesterol:
70
mg
|
Sodium:
500
mg
|
Potassium:
400
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
3
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
150
mg
|
Iron:
2
mg
Avainsanat
Fish, Kala
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!