Kalifornian spagettisalaatin resepti
Raikas ja herkullinen spagettisalaatti, joka sopii mainiosti kesäpäivän lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 200 g Spagettia
- 1 kpl Punainen paprika kuutioituna
- 1 kpl Keltainen paprika kuutioituna
- 1 kpl Kurkkua kuutioituna
- 100 g Kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuna
- 50 g Fetajuustoa murusteltuna
- 2 rkl Oliiviöljyä
- 1 rkl Sitruunamehua tuorepuristettua
- 1 tl Suolaa
- 0.5 tl Mustapippuria jauhettuna
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Leikkaa paprika, kurkku ja kirsikkatomaatit kuutioiksi.
Sekoita isossa kulhossa keitetty spagetti, paprikat, kurkku ja kirsikkatomaatit.
Lisää murusteltu fetajuusto, oliiviöljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Sekoita hyvin ja tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 8g | Fat: 10g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 5g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg
Spaghetti Salad, Spagettisalaatti