Go Back
+ servings
kalifornian-spagettisalaatin-resepti

Kalifornian spagettisalaatin resepti

Raikas ja herkullinen spagettisalaatti, joka sopii mainiosti kesäpäivän lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Californian, Kalifornialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 300 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 200 g Spagettia
  • 1 kpl Punainen paprika kuutioituna
  • 1 kpl Keltainen paprika kuutioituna
  • 1 kpl Kurkkua kuutioituna
  • 100 g Kirsikkatomaatteja puoliksi leikattuna
  • 50 g Fetajuustoa murusteltuna
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 rkl Sitruunamehua tuorepuristettua
  • 1 tl Suolaa
  • 0.5 tl Mustapippuria jauhettuna

Ohjeet 

  1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Leikkaa paprika, kurkku ja kirsikkatomaatit kuutioiksi.
  3. Sekoita isossa kulhossa keitetty spagetti, paprikat, kurkku ja kirsikkatomaatit.
  4. Lisää murusteltu fetajuusto, oliiviöljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  5. Sekoita hyvin ja tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

Ravintoarvo

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 8g | Fat: 10g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 10mg | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 5g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Spaghetti Salad, Spagettisalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!