Go Back
+ servings
kana-cordon-bleu-resepti

Kana Cordon Bleu -resepti

Herkullinen ja helppo kana Cordon Bleu -resepti kotikokeille.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 50 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: French, Ranskalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 450 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 4 kpl Kanafileet
  • 4 viipaletta Kinkku
  • 4 viipaletta Juusto
  • 1 dl Korppujauho
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri
  • 2 rkl Oliiviöljy

Ohjeet 

  1. 1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  2. 2. Leikkaa kanafileet auki ja täytä ne kinkulla ja juustolla.
  3. 3. Sulje fileet ja kiinnitä hammastikuilla tarvittaessa.
  4. 4. Sekoita korppujauhot, suola ja pippuri lautasella.
  5. 5. Kieritä kanafileet korppujauhoseoksessa.
  6. 6. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja ruskista fileet molemmin puolin.
  7. 7. Siirrä fileet uunivuokaan ja paista uunissa noin 20-25 minuuttia.

Ravintoarvo

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 35g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 500mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Chicken, Kana
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!