Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Kana Cordon Bleu -resepti
Herkullinen ja helppo kana Cordon Bleu -resepti kotikokeille.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Valmisteluaika:
20
minutes
mins
Keittoaika:
30
minutes
mins
Kokonaisaika:
50
minutes
mins
Ruokalaji:
Main Course, Pääruoka
Keittiö:
French, Ranskalainen
Annokset:
4
annosta
Kalorit:
450
kcal
Ainesosat
Ainekset
4
kpl
Kanafileet
4
viipaletta
Kinkku
4
viipaletta
Juusto
1
dl
Korppujauho
1
tl
Suola
0.5
tl
Mustapippuri
2
rkl
Oliiviöljy
Ohjeet
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
2. Leikkaa kanafileet auki ja täytä ne kinkulla ja juustolla.
3. Sulje fileet ja kiinnitä hammastikuilla tarvittaessa.
4. Sekoita korppujauhot, suola ja pippuri lautasella.
5. Kieritä kanafileet korppujauhoseoksessa.
6. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja ruskista fileet molemmin puolin.
7. Siirrä fileet uunivuokaan ja paista uunissa noin 20-25 minuuttia.
Ravintoarvo
Calories:
450
kcal
|
Carbohydrates:
10
g
|
Protein:
35
g
|
Fat:
25
g
|
Saturated Fat:
10
g
|
Cholesterol:
100
mg
|
Sodium:
800
mg
|
Potassium:
500
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
1
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Vitamin C:
5
mg
|
Calcium:
150
mg
|
Iron:
2
mg
Avainsanat
Chicken, Kana
Oletko kokeillut tätä reseptiä?
Kerro meille
miten se oli!!