Kana Enchilada Keitto Ohje
Tämä on herkullinen ja helppo kana enchilada keitto, joka sopii täydellisesti kylmiin päiviin.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 500 g Kanafileet kuutioituna
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 2 kpl Valkosipulinkynnet murskattuna
- 1 tl Jauhettu kumina
- 1 tl Paprikajauhe
- 400 g Tomaattimurska
- 1 l Kanasliemi
- 1 tl Suola
- 1 tl Mustapippuri
Kuumenna kattila keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä.
Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes pehmeitä.
Lisää kananpalat ja ruskista kevyesti.
Lisää kumina, paprikajauhe, tomaattimurska ja kanaliemi.
Anna kiehua hiljalleen noin 20-30 minuuttia.
Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämpimänä.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 30g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 60mg | Iron: 2mg