Go Back
+ servings
kana-enchilada-keitto-ohje

Kana Enchilada Keitto Ohje

Tämä on herkullinen ja helppo kana enchilada keitto, joka sopii täydellisesti kylmiin päiviin.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 45 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Mexican, Meksikolainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 500 g Kanafileet kuutioituna
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 kpl Valkosipulinkynnet murskattuna
  • 1 tl Jauhettu kumina
  • 1 tl Paprikajauhe
  • 400 g Tomaattimurska
  • 1 l Kanasliemi
  • 1 tl Suola
  • 1 tl Mustapippuri

Ohjeet 

  1. Kuumenna kattila keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä.
  2. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes pehmeitä.
  3. Lisää kananpalat ja ruskista kevyesti.
  4. Lisää kumina, paprikajauhe, tomaattimurska ja kanaliemi.
  5. Anna kiehua hiljalleen noin 20-30 minuuttia.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lämpimänä.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 30g | Fat: 8g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 4g | Sugar: 6g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 60mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Soup, Keitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!