Kana Parm Sub -resepti
Herkullinen ja helppo kana parm sub -resepti, joka sopii täydellisesti lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 kpl Kanafileet
- 1 dl Leivänmurut
- 1 dl Parmesaanijuusto, raastettu
- 2 rkl Oliiviöljy
- 4 kpl Sub-sämpylät
- 1 dl Marinara-kastike
- 1 dl Mozzarellajuusto, raastettu
1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
2. Leikkaa kanafileet puoliksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Sekoita leivänmurut ja parmesaanijuusto kulhossa.
4. Pyörittele kanafileet oliiviöljyssä ja sitten leivänmuru-parmesaaniseoksessa.
5. Aseta kanafileet leivinpaperille ja paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes kypsiä.
6. Lämmitä sub-sämpylät uunissa muutaman minuutin ajan.
7. Levitä marinara-kastike sämpylöille, lisää kanafileet ja ripottele päälle mozzarellajuusto.
8. Paista uunissa vielä 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 30g | Fat: 20g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 900mg | Potassium: 400mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg