Go Back
+ servings
kana-parm-sub-resepti

Kana Parm Sub -resepti

Herkullinen ja helppo kana parm sub -resepti, joka sopii täydellisesti lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Italian, Italialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 450 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 kpl Kanafileet
  • 1 dl Leivänmurut
  • 1 dl Parmesaanijuusto, raastettu
  • 2 rkl Oliiviöljy
  • 4 kpl Sub-sämpylät
  • 1 dl Marinara-kastike
  • 1 dl Mozzarellajuusto, raastettu

Ohjeet 

  1. 1. Esilämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. 2. Leikkaa kanafileet puoliksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. 3. Sekoita leivänmurut ja parmesaanijuusto kulhossa.
  4. 4. Pyörittele kanafileet oliiviöljyssä ja sitten leivänmuru-parmesaaniseoksessa.
  5. 5. Aseta kanafileet leivinpaperille ja paista uunissa 20 minuuttia tai kunnes kypsiä.
  6. 6. Lämmitä sub-sämpylät uunissa muutaman minuutin ajan.
  7. 7. Levitä marinara-kastike sämpylöille, lisää kanafileet ja ripottele päälle mozzarellajuusto.
  8. 8. Paista uunissa vielä 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Ravintoarvo

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 30g | Fat: 20g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 900mg | Potassium: 400mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Chicken, Kana
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!