Go Back
+ servings
kanaa-rotisserie-nuudelikeitto-ohje

Kanaa Rotisserie -nuudelikeitto-ohje

Herkullinen ja helppo kananuudelikeitto, joka valmistuu rotisserie-kanasta.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Asian, Aasialainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 1 kpl Rotisserie-kana revitty paloiksi
  • 200 g Nuudelit
  • 1 l Kanasliemi
  • 2 kpl Porkkana viipaloitu
  • 1 kpl Sipuli hienonnettu
  • 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattu
  • 1 rkl Soijakastike
  • 1 tl Inkivääri raastettu
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri jauhettu

Ohjeet 

  1. Kuumenna kattila keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä.
  2. Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes ne ovat pehmeitä.
  3. Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista muutama minuutti.
  4. Kaada kanasliemi kattilaan ja kiehauta.
  5. Lisää nuudelit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Lisää revitty rotisserie-kana, soijakastike, inkivääri, suola ja pippuri.
  7. Anna keiton kiehua vielä muutama minuutti, kunnes kana on lämmennyt.
  8. Tarjoile kuumana ja nauti!

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 25g | Fat: 10g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 1200mg | Potassium: 500mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 2000IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Chicken Soup, Kanakeitto
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!