Kanaa Rotisserie -nuudelikeitto-ohje
Herkullinen ja helppo kananuudelikeitto, joka valmistuu rotisserie-kanasta.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 1 kpl Rotisserie-kana revitty paloiksi
- 200 g Nuudelit
- 1 l Kanasliemi
- 2 kpl Porkkana viipaloitu
- 1 kpl Sipuli hienonnettu
- 2 kpl Valkosipulinkynsi murskattu
- 1 rkl Soijakastike
- 1 tl Inkivääri raastettu
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri jauhettu
Kuumenna kattila keskilämmöllä ja lisää hieman öljyä.
Lisää sipuli ja valkosipuli, kuullota kunnes ne ovat pehmeitä.
Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista muutama minuutti.
Kaada kanasliemi kattilaan ja kiehauta.
Lisää nuudelit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää revitty rotisserie-kana, soijakastike, inkivääri, suola ja pippuri.
Anna keiton kiehua vielä muutama minuutti, kunnes kana on lämmennyt.
Tarjoile kuumana ja nauti!
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 25g | Fat: 10g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 1200mg | Potassium: 500mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 2000IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg