Go Back
+ servings
kanelipullapannukakkujen-resepti

Kanelipullapannukakkujen resepti

Herkullinen kanelipullapannukakkujen resepti, joka sopii täydellisesti aamiaiselle tai brunssille.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 35 minutes
Ruokalaji: Aamiainen, Breakfast
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Pannukakkutaikina

  • 2 dl Vehnäjauhoja
  • 2 dl Maitoa
  • 1 kpl Kananmuna
  • 1 rkl Sokeria
  • 1 tl Leivinjauhetta
  • 0.5 tl Suolaa

Kanelitäyte

  • 2 rkl Voita, sulatettuna
  • 2 rkl Ruskeaa sokeria
  • 1 tl Kanelia

Ohjeet 

  1. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola kulhossa.
  2. Lisää maito ja kananmuna, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  3. Sekoita toisessa kulhossa sulatettu voi, ruskea sokeri ja kaneli.
  4. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja voitele kevyesti.
  5. Kaada pannulle taikinaa ja lisää päälle kanelitäytettä spiraalina.
  6. Paista pannukakkuja, kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 6g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Cinnamon Roll Pancakes, Kanelipullapannukakut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!