Kanelipullapannukakkujen resepti
Herkullinen kanelipullapannukakkujen resepti, joka sopii täydellisesti aamiaiselle tai brunssille.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pannukakkutaikina
- 2 dl Vehnäjauhoja
- 2 dl Maitoa
- 1 kpl Kananmuna
- 1 rkl Sokeria
- 1 tl Leivinjauhetta
- 0.5 tl Suolaa
Kanelitäyte
- 2 rkl Voita, sulatettuna
- 2 rkl Ruskeaa sokeria
- 1 tl Kanelia
Sekoita vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola kulhossa.
Lisää maito ja kananmuna, sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Sekoita toisessa kulhossa sulatettu voi, ruskea sokeri ja kaneli.
Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja voitele kevyesti.
Kaada pannulle taikinaa ja lisää päälle kanelitäytettä spiraalina.
Paista pannukakkuja, kunnes ne ovat kullanruskeita molemmin puolin.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 6g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg
Cinnamon Roll Pancakes, Kanelipullapannukakut