Karamellikuorrutteen resepti
Herkullinen karamellikuorrute, joka sopii täydellisesti kakkujen ja leivonnaisten päälle.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 200 g sokeri
- 100 g voita
- 120 ml kermaa
- 1 tl vaniljauutetta
Sulata sokeri kattilassa keskilämmöllä, kunnes se muuttuu kullanruskeaksi.
Lisää voi ja sekoita, kunnes se on täysin sulanut.
Kaada kerma hitaasti joukkoon, sekoita jatkuvasti.
Ota kattila pois liedeltä ja lisää vaniljauute.
Anna kuorrutteen jäähtyä ennen käyttöä.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 1g | Fat: 14g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 50mg | Potassium: 30mg | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg