Go Back
+ servings
kasvispiirakkaohje

Kasvispiirakkaohje

Herkullinen kasvispiirakka, joka sopii hyvin lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 40 minutes
Kokonaisaika: 1 hour
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 6 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Täyte

  • 1 kpl Paprika Pilko pieniksi paloiksi
  • 1 kpl Sipuli Pilko pieniksi paloiksi
  • 2 dl Juustoraaste
  • 2 dl Kermaviili
  • 2 kpl Kananmuna
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri

Pohja

  • 3 dl Vehnäjauho
  • 150 g Margariini
  • 2 rkl Vesi

Ohjeet 

  1. Sekoita vehnäjauhot ja margariini murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  3. Sekoita täytteen ainekset keskenään kulhossa.
  4. Kaada täyte pohjan päälle.
  5. Paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes piirakka on kypsä ja pinta kauniin ruskea.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 500mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Vegetarian, Kasvis
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!