Kasvispiirakkaohje
Herkullinen kasvispiirakka, joka sopii hyvin lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Täyte
- 1 kpl Paprika Pilko pieniksi paloiksi
- 1 kpl Sipuli Pilko pieniksi paloiksi
- 2 dl Juustoraaste
- 2 dl Kermaviili
- 2 kpl Kananmuna
- 1 tl Suola
- 0.5 tl Mustapippuri
Pohja
- 3 dl Vehnäjauho
- 150 g Margariini
- 2 rkl Vesi
Sekoita vehnäjauhot ja margariini murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Sekoita täytteen ainekset keskenään kulhossa.
Kaada täyte pohjan päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia, kunnes piirakka on kypsä ja pinta kauniin ruskea.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 500mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg