Go Back
+ servings
kermapapujen-resepti

Kermapapujen resepti

Herkullinen ja kermainen papuruoka, joka sopii mainiosti arki-illalliselle.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 20 minutes
Kokonaisaika: 30 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 400 g Valkoisia papuja
  • 2 dl Kuohukermaa
  • 1 kpl Sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl Voita
  • 1 tl Suolaa
  • 0.5 tl Mustapippuria murskattuna

Ohjeet 

  1. Kuullota sipuli voissa kattilassa.
  2. Lisää pavut ja kerma. Kiehauta.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
  4. Tarjoile lämpimänä.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 8g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg

Avainsanat

Creamy Beans, Kermapavut
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!