Kermapapujen resepti
Herkullinen ja kermainen papuruoka, joka sopii mainiosti arki-illalliselle.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 400 g Valkoisia papuja
- 2 dl Kuohukermaa
- 1 kpl Sipuli hienonnettuna
- 2 rkl Voita
- 1 tl Suolaa
- 0.5 tl Mustapippuria murskattuna
Kuullota sipuli voissa kattilassa.
Lisää pavut ja kerma. Kiehauta.
Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
Tarjoile lämpimänä.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 8g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 3mg