Go Back
+ servings
kesakurpitsa-ananasleivan-resepti

Kesäkurpitsa-ananasleivän resepti

Maukasta ja mehukasta kesäkurpitsa-ananasleipää, joka sopii erinomaisesti aamupalaksi tai välipalaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 1 hour
Kokonaisaika: 1 hour 15 minutes
Ruokalaji: Breakfast, Aamiainen
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 250 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 dl sokeri
  • 2 dl öljy
  • 3 kpl kananmuna
  • 2 tl vaniljasokeri
  • 4 dl vehnäjauho
  • 2 tl leivinjauhe
  • 1 tl sooda
  • 1 tl suola
  • 2 dl ananasmurska valutettu
  • 4 dl raastettu kesäkurpitsa

Ohjeet 

  1. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. 2. Voitele leipävuoka.
  3. 3. Sekoita sokeri, öljy ja kananmunat kulhossa.
  4. 4. Lisää vaniljasokeri, vehnäjauho, leivinjauhe, sooda ja suola. Sekoita hyvin.
  5. 5. Lisää ananasmurska ja raastettu kesäkurpitsa. Sekoita tasaiseksi.
  6. 6. Kaada taikina leipävuokaan ja paista uunissa noin 60 minuuttia, kunnes leipä on kypsä.
  7. 7. Anna leivän jäähtyä ennen leikkaamista.

Ravintoarvo

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Bread, Leivät
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!