Kesäkurpitsa-ananasleivän resepti
Maukasta ja mehukasta kesäkurpitsa-ananasleipää, joka sopii erinomaisesti aamupalaksi tai välipalaksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 dl sokeri
- 2 dl öljy
- 3 kpl kananmuna
- 2 tl vaniljasokeri
- 4 dl vehnäjauho
- 2 tl leivinjauhe
- 1 tl sooda
- 1 tl suola
- 2 dl ananasmurska valutettu
- 4 dl raastettu kesäkurpitsa
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
2. Voitele leipävuoka.
3. Sekoita sokeri, öljy ja kananmunat kulhossa.
4. Lisää vaniljasokeri, vehnäjauho, leivinjauhe, sooda ja suola. Sekoita hyvin.
5. Lisää ananasmurska ja raastettu kesäkurpitsa. Sekoita tasaiseksi.
6. Kaada taikina leipävuokaan ja paista uunissa noin 60 minuuttia, kunnes leipä on kypsä.
7. Anna leivän jäähtyä ennen leikkaamista.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg