Go Back
+ servings
kesakurpitsa-pikkelointiresepti

Kesäkurpitsa-pikkelöintiresepti

Helppo ja nopea tapa pikkelöidä kesäkurpitsaa.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Side Dish, Lisuke
Keittiö: Finnish, Suomalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 50 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 kpl Kesäkurpitsa keskikokoista
  • 2 dl Valkoviinietikka
  • 2 dl Vesi
  • 1 dl Sokeri
  • 1 rkl Suola
  • 1 tl Sinapinsiemenet

Ohjeet 

  1. Leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi.
  2. Kiehauta kattilassa vesi, etikka, sokeri, suola ja sinapinsiemenet.
  3. Lisää kesäkurpitsaviipaleet ja anna kiehua 2-3 minuuttia.
  4. Nosta kesäkurpitsat purkkiin ja kaada kuuma liemi päälle.
  5. Sulje purkki ja anna jäähtyä huoneenlämmössä ennen jääkaappiin siirtämistä.

Ravintoarvo

Calories: 50kcal | Carbohydrates: 12g | Protein: 1g | Sodium: 600mg | Potassium: 200mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg

Avainsanat

Pickled Zucchini, Pikkelöity Kesäkurpitsa
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!