Kesäkurpitsa-pikkelöintiresepti
Helppo ja nopea tapa pikkelöidä kesäkurpitsaa.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 kpl Kesäkurpitsa keskikokoista
- 2 dl Valkoviinietikka
- 2 dl Vesi
- 1 dl Sokeri
- 1 rkl Suola
- 1 tl Sinapinsiemenet
Leikkaa kesäkurpitsat ohuiksi viipaleiksi.
Kiehauta kattilassa vesi, etikka, sokeri, suola ja sinapinsiemenet.
Lisää kesäkurpitsaviipaleet ja anna kiehua 2-3 minuuttia.
Nosta kesäkurpitsat purkkiin ja kaada kuuma liemi päälle.
Sulje purkki ja anna jäähtyä huoneenlämmössä ennen jääkaappiin siirtämistä.
Calories: 50kcal | Carbohydrates: 12g | Protein: 1g | Sodium: 600mg | Potassium: 200mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg
Pickled Zucchini, Pikkelöity Kesäkurpitsa