Go Back
+ servings
kimchi-paistettu-riisi-resepti

Kimchi Paistettu Riisi -resepti

Herkullinen ja helppo kimchi paistettu riisi, joka sopii arki-illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 15 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: Korean, Korealainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 400 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 kupillista keitettyä riisiä mieluiten jäähtynyttä
  • 1 kupillinen kimchiä pilkottuna
  • 2 rkl kimchin mehua
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 kpl kananmunaa paistettuna
  • 2 kpl kevätsipulia pilkottuna

Ohjeet 

  1. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä ja lisää seesamiöljy.
  2. Lisää pilkottu kimchi ja paista muutama minuutti.
  3. Lisää keitetty riisi, kimchin mehu ja soijakastike. Sekoita hyvin.
  4. Paista noin 5-7 minuuttia, kunnes riisi on kuumaa ja hieman rapsakkaa.
  5. Tarjoile paistetun kananmunan ja pilkotun kevätsipulin kanssa.

Ravintoarvo

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Kimchi Fried Rice, Kimchi Paistettu Riisi
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!