Go Back
+ servings
kinkku-ja-juusto-omeletti-resepti

Kinkku- ja juusto-omeletti resepti

Herkullinen kinkku- ja juusto-omeletti, joka sopii mainiosti aamiaiseksi tai kevyeksi lounaaksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 10 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 20 minutes
Ruokalaji: Breakfast, Aamiainen
Keittiö: International, Kansainvälinen
Annokset: 2 annosta
Kalorit: 300 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 4 kpl Munaa
  • 100 g Kinkkua kuutioituna
  • 100 g Juustoa raastettuna
  • 1 rkl Voita
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan

Ohjeet 

  1. Riko munat kulhoon ja vatkaa kevyesti.
  2. Lisää suola ja pippuri munaseokseen.
  3. Kuumenna voi paistinpannussa keskilämmöllä.
  4. Kaada munaseos pannulle ja anna hyytyä hieman.
  5. Lisää kinkku ja juusto munaseoksen päälle.
  6. Paista, kunnes omeletti on täysin hyytynyt ja juusto sulanut.
  7. Taita omeletti kahtia ja tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 2g | Protein: 20g | Fat: 24g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 300mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Sugar: 1g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Omelette, Omeletti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!