Kirsikka-kanasalaatin resepti
Raikas ja herkullinen kirsikka-kanasalaatti, joka sopii mainiosti kesäpäivän lounaaksi tai kevyeksi illalliseksi.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Ainekset
- 2 kpl Kanafileet kypsennetty ja viipaloitu
- 200 g Kirsikkatomaatit puolitetut
- 1 kpl Kurkkua viipaloitu
- 100 g Fetajuustoa murusteltu
- 50 g Rucolaa
- 2 rkl Oliiviöljyä
- 1 rkl Sitruunamehua tuorepuristettua
- 1 ripaus Suolaa
- 1 ripaus Mustapippuria rouhittua
1. Kypsennä kanafileet ja viipaloi ne.
2. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku.
3. Sekoita kaikki ainekset salaattikulhossa.
4. Lisää oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
5. Tarjoile heti.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 30g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 500mg | Potassium: 700mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg
Chicken Salad, Kanasalaatti