Go Back
+ servings
kirsikka-kanasalaatin-resepti

Kirsikka-kanasalaatin resepti

Raikas ja herkullinen kirsikka-kanasalaatti, joka sopii mainiosti kesäpäivän lounaaksi tai kevyeksi illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Salaatti, Salad
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 2 kpl Kanafileet kypsennetty ja viipaloitu
  • 200 g Kirsikkatomaatit puolitetut
  • 1 kpl Kurkkua viipaloitu
  • 100 g Fetajuustoa murusteltu
  • 50 g Rucolaa
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 rkl Sitruunamehua tuorepuristettua
  • 1 ripaus Suolaa
  • 1 ripaus Mustapippuria rouhittua

Ohjeet 

  1. 1. Kypsennä kanafileet ja viipaloi ne.
  2. 2. Puolita kirsikkatomaatit ja viipaloi kurkku.
  3. 3. Sekoita kaikki ainekset salaattikulhossa.
  4. 4. Lisää oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin.
  5. 5. Tarjoile heti.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 30g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 500mg | Potassium: 700mg | Fiber: 3g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Chicken Salad, Kanasalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!