Kirsikkajuustokakkuohje
Herkullinen kirsikkajuustokakku, joka sopii täydellisesti juhliin tai kahvihetkiin.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Pohja
- 200 g Digestive-keksejä
- 100 g Voita sulatettuna
Täyte
- 600 g Tuorejuustoa
- 200 g Sokeria
- 3 kpl Munia
- 1 tl Vaniljasokeria
Päällys
- 300 g Kirsikoita tuoreita tai säilöttyjä
Murskaa Digestive-keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Sekoita tuorejuusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri tasaiseksi massaksi. Kaada seos keksipohjan päälle.
Paista 175 asteessa noin 60 minuuttia. Anna jäähtyä.
Koristele kirsikoilla ennen tarjoilua.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 22g | Saturated Fat: 13g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg