Go Back
+ servings
kirsikkajuustokakkuohje

Kirsikkajuustokakkuohje

Herkullinen kirsikkajuustokakku, joka sopii täydellisesti juhliin tai kahvihetkiin.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 1 hour
Kokonaisaika: 1 hour 20 minutes
Ruokalaji: Dessert, Jälkiruoka
Keittiö: International, Kansainvälinen
Annokset: 8 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Pohja

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 100 g Voita sulatettuna

Täyte

  • 600 g Tuorejuustoa
  • 200 g Sokeria
  • 3 kpl Munia
  • 1 tl Vaniljasokeria

Päällys

  • 300 g Kirsikoita tuoreita tai säilöttyjä

Ohjeet 

  1. Murskaa Digestive-keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
  2. Sekoita tuorejuusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri tasaiseksi massaksi. Kaada seos keksipohjan päälle.
  3. Paista 175 asteessa noin 60 minuuttia. Anna jäähtyä.
  4. Koristele kirsikoilla ennen tarjoilua.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 6g | Fat: 22g | Saturated Fat: 13g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Avainsanat

Cheesecake, Juustokakku
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!