Kolminkertainen uppopaistettu kanaohje
Herkullinen ja rapea kolminkertainen uppopaistettu kanaohje.
Tulosta resepti
Kiinnitä tämä
Kana
- 500 g Kanafileet
- 2 dl Vehnäjauho
- 1 tl Suola
- 1 tl Mustapippuri
- 2 dl Maissitärkkelys
- 2 kpl Kananmunat
- 1 l Öljy paistamiseen
Leikkaa kanafileet suupalan kokoisiksi paloiksi.
Sekoita vehnäjauho, suola ja mustapippuri kulhossa.
Pyörittele kanapalat jauhoseoksessa.
Riko kananmunat toiseen kulhoon ja vatkaa kevyesti.
Kasta jauhoseoksessa pyöritellyt kanapalat kananmunaan ja sen jälkeen maissitärkkelykseen.
Kuumenna öljy paistinpannussa 180 asteeseen.
Paista kanapalat öljyssä noin 5-7 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
Nosta kanapalat talouspaperin päälle valumaan ylimääräisestä öljystä.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Fried Chicken, Uppopaistettu kana