Go Back
+ servings
kolminkertainen-uppopaistettu-kanaohje

Kolminkertainen uppopaistettu kanaohje

Herkullinen ja rapea kolminkertainen uppopaistettu kanaohje.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 20 minutes
Keittoaika: 30 minutes
Kokonaisaika: 50 minutes
Ruokalaji: Main Course, Pääruoka
Keittiö: American, Amerikkalainen
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 450 kcal

Ainesosat 

Kana

  • 500 g Kanafileet
  • 2 dl Vehnäjauho
  • 1 tl Suola
  • 1 tl Mustapippuri
  • 2 dl Maissitärkkelys
  • 2 kpl Kananmunat
  • 1 l Öljy paistamiseen

Ohjeet 

  1. Leikkaa kanafileet suupalan kokoisiksi paloiksi.
  2. Sekoita vehnäjauho, suola ja mustapippuri kulhossa.
  3. Pyörittele kanapalat jauhoseoksessa.
  4. Riko kananmunat toiseen kulhoon ja vatkaa kevyesti.
  5. Kasta jauhoseoksessa pyöritellyt kanapalat kananmunaan ja sen jälkeen maissitärkkelykseen.
  6. Kuumenna öljy paistinpannussa 180 asteeseen.
  7. Paista kanapalat öljyssä noin 5-7 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
  8. Nosta kanapalat talouspaperin päälle valumaan ylimääräisestä öljystä.

Ravintoarvo

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 500mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 1g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Fried Chicken, Uppopaistettu kana
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!