Go Back
+ servings
kolmivarinen-pasta-salaatti-resepti

Kolmivärinen Pasta Salaatti Resepti

Raikas ja värikäs pastasalaatti, joka sopii erinomaisesti kesäpäivän lounaaksi tai illalliseksi.
Tulosta resepti Kiinnitä tämä
Valmisteluaika: 15 minutes
Keittoaika: 10 minutes
Kokonaisaika: 25 minutes
Ruokalaji: Salaatti, Salad
Keittiö: Italialainen, Italian
Annokset: 4 annosta
Kalorit: 350 kcal

Ainesosat 

Ainekset

  • 300 g Kolmivärinen pasta
  • 1 kpl Punainen paprika Pilko pieniksi kuutioiksi
  • 1 kpl Keltainen paprika Pilko pieniksi kuutioiksi
  • 1 kpl Kurkun puolikas Pilko pieniksi kuutioiksi
  • 100 g Fetajuusto Murusta
  • 50 g Rucola
  • 3 rkl Oliiviöljy
  • 1 rkl Sitruunamehu
  • 1 tl Suola
  • 0.5 tl Mustapippuri Myllystä

Ohjeet 

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  2. Sekoita isossa kulhossa pasta, paprikat, kurkku, fetajuusto ja rucola.
  3. Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja mustapippuri. Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita hyvin.
  4. Tarjoile heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

Ravintoarvo

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 10g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 600mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 60mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg

Avainsanat

Pasta Salad, Pastasalaatti
Oletko kokeillut tätä reseptiä?Kerro meille miten se oli!!